Klubmodul henter siden
CFA 10-12 år
Der er desværre ikke flere ledige pladser

CFA foregår i efterårsferien, fra lørdag d. 10. til tirsdag d. 13. oktober 2020. Der bliver i år afholdt to separate CFA''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''er, hvor deltagerne vil blive delt op i aldersgrupperne 10-12 år og 13-15 år. 

CFA for de 10-12-årige afholdes på Fyn. Vi regner med at planlægge fælles transport med bus fra København til Assens. Grundet corona-situationen opfordrer vi dog til at deltagerne bliver afleveret og hentet direkte på lejrstedet, hvis det er muligt.

I tilmeldingen beder vi jer om, at være omhyggelige, da det er vigtigt for os at have de korrekte oplysninger om deltagerne. Sørg derfor for at tilmelde det ønskede barn og ikke en anden profil fra et familiemedlemskab.

Efter tilmelding vil der blive sendt en opkrævning ud via medlemsportalen til de tilmeldte. Det koster 800 kr. at deltage på CFA. Beløbet dækker kost og logi samt evt. fælles transport. Vi gør opmærksom på, at beløbet ikke refunderes efterfølgende i tilfælde af afbud, sygdom m.m.

Igen i år vil det være muligt at købe CFA T-shirten. Der vil blive sendt yderligere informationer ud om dette efter tilmeldingen.

Planlægningen foregår i år i tæt samarbejde med både Risk Management-udvalget og Daglig Ledelse i CISV Danmark. Dette er for at sikre at de rette forholdsregler bliver udarbejdet og overholdt på lejren. Vi satser stærkt på at det bliver muligt at afholde CFA i år, men vi kan ikke være helt sikre, da dette er afhængigt af smittesituationens udvikling i løbet af efteråret. Hvis CFA bliver aflyst bliver deltagergebyret refunderet.

Hvis du efter tilmeldingen bliver nødt til at melde afbud til CFA, bedes du hurtigst muligt meddele dette til os på cfaudvalg@gmail.com, da der normalt er venteliste for at komme med. Vi forventer at alle deltagere er til stede på hele CFA. Såfremt dit barn ikke har mulighed for at deltage alle dage, bedes du kontakte os i forhold til at blive skrevet på venteliste, da vi prioriterer deltagere, der kan være med hele tiden.

Eventuelle spørgsmål rettes til cfaudvalg@gmail.com


Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
20.09.2020
Tidspunkt
10.10.2020 kl. 16.00 - 13.10.2020 kl. 13.30
Sted
Thorøgård
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'